Мултимедија

Младите за репродуктивна слобода (видео)

„Кога мислам на #РепродуктивнаСлобода, мислам на...“ Ангела, Теодора, Анамарија и Наталија ...
Прочитај повеќе

„Вработена Ромка – Независна Ромка“ – за секоја ...

Секоја Ромка, сака, може и треба да биде економски силна, ...
Прочитај повеќе

Минус или плус – се живее со секој ...

Од 22 до 29 ноември, под мотото „Тестирај. Лекувај. Превенирај“ се одржува Европската ...
Прочитај повеќе

28 септември: Меѓународен ден за пристап до безбеден ...

Под слоганот „Абортусот е здравствена заштита“, оваа година светот го ...
Прочитај повеќе