Мултимедија

Европска недела на ХИВ тестирање

По трет пат се приклучуваме на Европската недела на ХИВ тестирање која ...
Прочитај повеќе

Протестен перформанс на Платформата за ХИВ

По изгласаниот буџет за ХИВ за 2017 година, кој е ...
Прочитај повеќе

28 септември

Годинешниот 28 септември - Глобален ден за акција за пристап ...
Прочитај повеќе

Отворен ден – ХЕРАмлади

ХЕРАМлади организираат отворен ден за сите оние кои сакаат да ...
Прочитај повеќе

Имам права

Сексуалните права се универзални човекови права засновани на вродената слобода, ...
Прочитај повеќе

8 април – Меѓународен ден на Ромите

Денес е 8 апри - Меѓународниот ден на Ромите! На ...
Прочитај повеќе