Мултимедија

Мониторинг на искористеноста на активните мерки и услуги ...

Жените во Македонија генерално се соочуваат со тешкотии при пристапот ...
Прочитај повеќе

Мониторинг на вработувањето Ромки во државните институции во ...

Родовата рамноправност и унапредувањето на положбата на жените во општеството ...
Прочитај повеќе

Кога човек не се соочува со дискриминација, огромни ...

Реализиравме серијал од три видео стории во рамките на проектот ...
Прочитај повеќе

Брошура за методите на контрацепција на знаковен јазик ...

Една од поважните одлуки поврзани со сексуалното здравје е семејното ...
Прочитај повеќе

Брошура за сексуално преносливи инфекции на знаковен јазик

Во отсуство на адаптирани и приспособени едукативни материјали, повеќето од ...
Прочитај повеќе

Конференција „Грижи се машки“ (видео)

На 9 декември, заедно со Реактор – истражување во акција ...
Прочитај повеќе