Мултимедија

Преку зајакнување на државните институции до подобар екосистем ...

Во рамките на проектот „Зајакнување на капацитетите на Агенцијата за ...
Прочитај повеќе

И во услови на пандемија, потребно е да ...

Спортувањето и грижата за здравјето не смеат да се запостават ...
Прочитај повеќе

Кампања за Европската недела на тестирање за ХИВ

Годинава, по седми пат ХЕРА се придружи кон одбележувањето на ...
Прочитај повеќе

ХЕРА полни 20 години!

Годинава, ХЕРА ја одбележува својата 20-годишнина. По тој повод, им оддадовме ...
Прочитај повеќе

Отвораме можности преку нови социјални претпријатија

Силно веруваме во социјалното претприемништво како концепт кој може ем ...
Прочитај повеќе