Мултимедија

Европска недела на ХИВ тестирање

По четврти пат ја одбележуваме Европската недела на тестирање за ...
Прочитај повеќе

28 септември

Денеска го одбележуваме Меѓународниот ден за акција за пристап до ...
Прочитај повеќе

26 септември

И годинава, по повод 26 септември - Глобалниот ден на ...
Прочитај повеќе

Три пати мери, еднаш сечи, но никогаш не ...

Заедно со Коалицијата „Маргини“ и со поддршка на Амбасадата на ...
Прочитај повеќе

Европска недела на ХИВ тестирање

По трет пат се приклучуваме на Европската недела на ХИВ тестирање која ...
Прочитај повеќе

Протестен перформанс на Платформата за ХИВ

По изгласаниот буџет за ХИВ за 2017 година, кој е ...
Прочитај повеќе