Мултимедија

8 април – Меѓународен ден на Ромите

Денес е 8 апри - Меѓународниот ден на Ромите! На ...
Прочитај повеќе

Ден на Даунов синдром

На Светскиот ден на лицата со Даунов синдром (21 март), ...
Прочитај повеќе

Не дискриминирам ама

„Не дискриминирам АМА“ е своевидно продолжување на „Заокружи 20“. Кампањата ...
Прочитај повеќе

Јавен час по ССО (Визија 2020)

Од 2009 година, ХЕРА Млади бара воведување на сеопфатното сексуално ...
Прочитај повеќе

Европска недела на тестирање за ХИВ

И годинава се приклучуваме на Европската недела на тестирање за ХИВ која ...
Прочитај повеќе

Соопштение по повод започнување на кампањата „За нација ...

МАКЕДОНИЈА ЗАСЛУЖУВА ДА БИДЕ НАЦИЈА БЕЗ ДИСКРИМИНАЦИЈА Комисијата за заштита ...
Прочитај повеќе