Мултимедија

Европска недела на тестирање за ХИВ

И годинава се приклучуваме на Европската недела на тестирање за ХИВ која ...
Прочитај повеќе

Соопштение по повод започнување на кампањата „За нација ...

МАКЕДОНИЈА ЗАСЛУЖУВА ДА БИДЕ НАЦИЈА БЕЗ ДИСКРИМИНАЦИЈА Комисијата за заштита ...
Прочитај повеќе

28 септември

28 септември е глобален ден за акција за пристап до ...
Прочитај повеќе

Заокружи 20

„Заокружи 20“ е онлајн кампања за промоција на Протоколот за ...
Прочитај повеќе

Нација без дискриминација

Заедно со Коалицијата „Маргини“ и во соработка со Комисијата за ...
Прочитај повеќе

Недела на СРЗ и лица со попреченост

Во рамки на Неделата на сексуално и репродуктивно здравје на ...
Прочитај повеќе