Здравје на Роми

Секоја жена има право на здрава бременост!

Брошурата за пренатална заштита е наменета за сите жени, бремени ...
Прочитај повеќе

Ромски здравствен медијатор, Билтен бр.5

Пред вас е петтото издание на Билтенот за ромски здравствени ...
Прочитај повеќе

Карта со оценка во заедницата #3

Датум на издавање: 2015 Клучни зборови:  Жени Ромки, пристап до ...
Прочитај повеќе

Ромски Здравствен Медијатор

издавање: 2014 Клучни зборови:  прирачник,  обука, Ромски здравствени медијатори, здравје, обука ...
Прочитај повеќе

Ромски здравствен медијатор, билтен број 4

Датум на издавање: 2014 Клучни зборови:  Ромски здравствени медијатори, општини, матична ...
Прочитај повеќе

ИНИЦИЈАТИВА НА ЖЕНИТЕ ОД ШУТО ОРИЗАРИ

Прочитајте зошто ЗДРАВЈЕТО НА ЖЕНАТА ВО ШУТО ОРИЗАРИ ИМА ДРУГА ЦЕНА
Прочитај повеќе