Здравје на Роми

Билтен #3 – Ромски здравствени медијатори

Датум на издавање: 2013 Клучни зборови:  Ромски здравствени медијатори, општини, матична ...
Прочитај повеќе

Билтен #2 Ромски здравствени медијатори

Со цел да го подобри здравствениот и социјалниот статус на ...
Прочитај повеќе

Дали знаеш се за туберкулозата

Година на издавање: 2012 Клучни зборови:  Туберкулоза,пренос, извор, симптоми, откривање, ...
Прочитај повеќе

Здрава бременост

Година на издавање: 2012 Клучни зборови:  Здрава бременост, жена, права, ...
Прочитај повеќе

Извештај од проценката за пристап до здравствени и ...

Година на издавање: 2010 Клучни зборови:  Ромска заедница во Македонија, ...
Прочитај повеќе