Здравје на Роми

Ромски здравствен медијатор: Прирачник за обука

Година на издавање: 2014 Клучни зборови: прирачник,  обука, Ромски здравствени медијатори, здравје, ...
Прочитај повеќе

Билтен #4: Ромски здравствени медијатори

Датум на издавање: 2014 Клучни зборови:  Ромски здравствени медијатори, општини, матична ...
Прочитај повеќе

Здравјето на жената во Шуто Оризари има друга ...

Прочитајте зошто ЗДРАВЈЕТО НА ЖЕНАТА ВО ШУТО ОРИЗАРИ ИМА ДРУГА ЦЕНА
Прочитај повеќе

Карта со оцена од заедницата #2

Датум на издавање:2014 Клучни зборови:  Жени Ромки, пристап до услуги ...
Прочитај повеќе

Инфо-лист за ромските здравствени медијатори

Година на издавање: 2012 Клучни зборови: Ромски здравствени медијатори, имиња, ...
Прочитај повеќе

Карта со оценка од заедницата #1

Датум на издавање: 2013 Клучни зборови:  Жени Ромки, пристап до ...
Прочитај повеќе