Multimedi

Tak, tak, më falni që ju pengoj në ...

Kaloi edhe një vjet pa edukim gjithëpërfshirës seksual (EGJS) në ...
lexon më shumë

Qasje për të gjithë!

Me rastin e 3 Dhjetorit, Ditës ndërkombëtare të personave me ...
lexon më shumë

Mos gjyko kush kë dashuron!

“Mos gjyko kush kë dashuron!” është motoja e fushatës kombëtare ...
lexon më shumë

SexEd 1.0

Tabu temat nuk do të shemben vetë! Të inspiruar nga ...
lexon më shumë

28 Shtator

Abortimet ndodhin në Suedi, Greqi dhe Francë ku janë legale, ...
lexon më shumë