Multimedi

Fushata “Hapëro përpara, zgjedhja është e jotja” (10 ...

Iu bashkëngjitëm fushatës informative me sloganin “Hapëro përpara! Zgjedhja është ...
lexon më shumë

Urimet e Vitit të ri

Erdhi 2018 dhe akoma nuk do të bisedojmë për EGJS?
lexon më shumë

Java Evropiane e HIV testimit

Për herë të katërt e shënojmë Javën Evropiane të testimit ...
lexon më shumë

28 Shtator

Sot e shënojmë Ditën ndërkombëtare për veprim për qasje deri ...
lexon më shumë

26 Shtator

Edhe këtë vit, mes rastin e 26 Shtatorit – Ditës ...
lexon më shumë

Tri herë mat, një herë pre, por asnjëherë ...

Bashkë me Koalicionin “Margjinat“ dhe me mbështetje të Ambasadës së ...
lexon më shumë