Multimedi

Komb pa diskriminim

Bashkë me Koalicionin “Margjinat” dhe në bashkëpunim me Komisionin për ...
lexon më shumë

Java e SHSR dhe personat me aftësi të ...

Në suaza të Javës së shëndetit seksual dhe riprodhues të ...
lexon më shumë

Kërkojmë gjinekolog amë, menjëherë

Shëndeti i gruas në Shuto Orizari ka grua tjetër. Prandaj, ...
lexon më shumë

Aborti mund t’i ndodhë secilit.

Aborti mund t’i ndodhë secilit. Mos bie në fushata sipërfaqësore! Respektoji ...
lexon më shumë

Bashkëngjitet Lëvizjes globale për promovimin dhe mbrojtjen e ...

Këtë vit, HERA  për herë të parë i bashkëngjitet Lëvizjes ...
lexon më shumë