Работа со ХЕРА

Повик за ангажирање консултант за спроведување обуки за ...

ХЕРА – Асоцијација за здравствена едукација и истражување објавува повик ...
Прочитај повеќе

Конкурс за практикант/ка во ХЕРА

На крајот на 2016 година, ХЕРА започна со нова програма ...
Прочитај повеќе

Повик за ангажирање на експерт за форум-театар

Х.Е.Р.А. - Асоцијација за здравствена едукација и истражување објавува повик ...
Прочитај повеќе

Повик за учество на обука од областа на ...

ХЕРА во рамките на проектот ЦИВИКА МОБИЛИТАС и на својата ...
Прочитај повеќе

[продолжен повик] Конкурс за вработување координатор/ка на проект ...

Асоцијацијата за здравствена едукација и истражување Х.Е.Р.А. – објавува конкурс ...
Прочитај повеќе

Конкурс за координатор/ка за комуникации на определено време

ХЕРА – Асоцијација за здравствена едукација и истражување објавува конкурс ...
Прочитај повеќе