Работа со ХЕРА

Конкурс за вработување проектен/-на координатор/-ка

ХЕРА – Асоцијација за здравствена едукација и истражување објавува конкурс ...
Прочитај повеќе

Барање за прибирање понуди за изработка и дизајн ...

Во рамки на проектот „Зголемување на националните капацитети за креирање ...
Прочитај повеќе

Конкурс за социјален/на работник/чка

ХЕРА – Асоцијација за здравствена едукација и истражување објавува конкурс ...
Прочитај повеќе

Конкурс за проектен/на координатор/ка

ХЕРА – Асоцијација за здравствена едукација и истражување објавува конкурс ...
Прочитај повеќе

Конкурс за практикант/ка во ХЕРА

Во 2016 година ХЕРА започна со нова програма за практикант(к)и ...
Прочитај повеќе

(Продолжен) Јавен повик за избор на надворешен консултант ...

Х.Е.Р.А. - Асоцијација за здравствена едукација и истражување објавува јавен ...
Прочитај повеќе