Работа со ХЕРА

Конкурс за вработување асистент/ка на проект на определено ...

ХЕРА - Асоцијација за здравствена едукација и истражување објавува конкурс ...
Прочитај повеќе

Барање за прибирање понуди за изработка и дизајн ...

ХЕРА – Асоцијација за здравствена едукација и истражување отвора повик ...
Прочитај повеќе

Повик за прибирање понуди за изработка на онлајн ...

ХЕРА – Асоцијација за здравствена едукација и истражување објавува повик ...
Прочитај повеќе

Конкурс за координатор/-ка на младинските центри „Сакам да ...

ХЕРА – Асоцијација за здравствена едукација и истражување објавува конкурс ...
Прочитај повеќе

Барање за прибирање понуди за организирање донаторски настан ...

Проектот „Една слика - една можност“, што ХЕРА – Асоцијација ...
Прочитај повеќе

Барање за прибирање понуди за изработка и емитување ...

ХЕРА - Асоцијација за здравствена едукација и истражување, со поддршка ...
Прочитај повеќе