Работа со ХЕРА

Повик за понуди за изработка на on-line база ...

ХЕРА – Асоцијација за здравствена едукација и истражување отвора повик ...
Прочитај повеќе

Конкурс за ангажирање проектен/на координатор/ка за застапување за ...

ХЕРА објавува јавен оглас за вработување проектен/на координатор/ка во Скопје со времетраење ...
Прочитај повеќе

Конкурс за ангажирање правен/-на советник/-чка

ХЕРА објавува јавен оглас за вработување правен/-на советник/-чка во рамки ...
Прочитај повеќе

Јавен повик за понуди за изготвување документарно видео ...

ХЕРА – Асоцијација за здравствена едукација и истражување објавува барање ...
Прочитај повеќе

Конкурс за ангажирање проект/на координатор/ка

ХЕРА објавува јавен оглас за вработување проект/на координатор/ка во Скопје ...
Прочитај повеќе

Конкурс за ангажирање проектен/на асистент/ка за ХИВ сервиси

ХЕРА објавува јавен оглас за вработување проектен/на асистент/ка за ХИВ сервиси, со ...
Прочитај повеќе