Работа со ХЕРА

Повик за понуди: Консултант за спроведување на истражување ...

ХЕРА – Асоцијација за здравствена едукација и истражување објавува конкурс ...
Прочитај повеќе

[продолжен повик] Повик за ангажирање на правен советник

Здружение Х.Е.Р.А. – Асоцијација за здравствена едукација и истражување, во рамки на ...
Прочитај повеќе

[продолжен повик] Повик за консултанти

Повикот за сите три позиции е продолжен до 03 март ...
Прочитај повеќе

Отворени 3 работни позиции во ХЕРА

ХЕРА – Асоцијација за здравствена едукација и истражување за потребите ...
Прочитај повеќе

Барање за прибирање понуди за изработка, емитување и ...

Асоцијацијата за здравствена едукација и истражување ХЕРА со поддршка од ...
Прочитај повеќе

Конкурс за работен ангажман-Менаџер/ка во Прв семеен центар

Асоцијацијата за здравствена едукација и истражување Х.Е.Р.А.- објавува конкурс за ...
Прочитај повеќе