работа со ХЕРА

Барање за прибирање понуди за видео продукција

ХЕРА – Асоцијација за здравствена едукација и истражување објавува барање ...
Прочитај повеќе

Барање за прибирање понуди за графички дизајн на ...

ХЕРА – Асоцијација за здравствена едукација и истражување објавува барање ...
Прочитај повеќе

КОНКУРС за практикант/ка во ХЕРА

На крајот од 2016 година ХЕРА започна со нова програма ...
Прочитај повеќе

Конкурс за проектен/на координатор/ка

ХЕРА – Асоцијација за здравствена едукација и истражување објавува конкурс ...
Прочитај повеќе