работа со ХЕРА

Конкурс за вработување на комуникациски/-а специјалист/-ка

Здружение ХЕРА – Асоцијација за здравствена едукација и истражување, објавува ...
Прочитај повеќе

Конкурс за вработување на програмски/-а асистент/-ка

ХЕРА објавува конкурс за вработување на програмски/-а асистент/ка во Скопје, ...
Прочитај повеќе

Конкурс за вработување на финансиски/-ка менаџер/-ка

ХЕРА објавува конкурс за вработување на финансиски/-ка менаџер/-ка во Скопје, ...
Прочитај повеќе

Повик за прибирање понуди за ангажирање на тим ...

ХЕРА – Асоцијација за здравствена едукација и истражување, со поддршка ...
Прочитај повеќе

Оглас за вработување Извршен/-на директор/-ка

ХЕРА – Асоцијација за здравствена едукација и истражување е граѓанска ...
Прочитај повеќе

Јавен повик за набавка на брз орален тест ...

ХЕРА – Асоцијација за здравствена едукација и истражување отвора повик ...
Прочитај повеќе