работа со ХЕРА

Конкурс за ангажирање правен/-на советник/-чка

ХЕРА објавува јавен оглас за вработување правен/-на советник/-чка во рамки ...
Прочитај повеќе

Конкурс за ангажирање проект/на координатор/ка

ХЕРА објавува јавен оглас за вработување проект/на координатор/ка во Скопје ...
Прочитај повеќе

Конкурс за ангажирање проектен/на асистент/ка за ХИВ сервиси

ХЕРА објавува јавен оглас за вработување проектен/на асистент/ка за ХИВ сервиси, со ...
Прочитај повеќе

Конкурс за ангажирање административен/-ка асистент/-ка

ХЕРА објавува јавен оглас за вработување административен /-ка асистент/–ка во Скопје, на ...
Прочитај повеќе

Конкурс за ангажирање координатор/-ка за сервиси за сексуално ...

ХЕРА објавува јавен оглас за вработување координатор/-ка за сервиси за ...
Прочитај повеќе

Отворени 2 работни позиции во ХЕРА во рамки ...

ХЕРА – Асоцијација за здравствена едукација и истражување за потребите ...
Прочитај повеќе