нега плус

Оглас за ангажирање асистент/-ка за социјално претприемништво

ХЕРА – Асоцијација за здравствена едукација и истражување објавува оглас ...
Прочитај повеќе

Отвораме можности преку нови социјални претпријатија

Силно веруваме во социјалното претприемништво како концепт кој може ем ...
Прочитај повеќе

Социјалните бизниси се потврда дека нови, подобри и ...

„Прашањето за социјалното претприемништво во ова време е можност да ...
Прочитај повеќе

„Нега Плус“ нуди можност за работен ангажман

„Нега Плус“ e нашето прво социјално претпријатие кое нуди професионална ...
Прочитај повеќе

Повик за понуди: Анализа на пазарот за потребата ...

ХЕРА – Асоцијација за здравствена едукација и истражување објавува конкурс ...
Прочитај повеќе

„Нега Плус“ бара негувателки!

„Нега Плус“ e социјално претпријатие кое нуди професионална грижа и ...
Прочитај повеќе