нега плус

Конкурс за учество на обука за негуватели за ...

Социјалното претпријатие „Нега Плус“ ги повикува сите заинтересирани да се ...
Прочитај повеќе

Повик за ангажирање негувател(к)и за грижа и нега ...

„Нега Плус“ e социјално претпријатие кое нуди професионална грижа и ...
Прочитај повеќе

ХЕРА го помага развојот на социјалното претприемништво во ...

Во услови на општествени промени и обиди да се подобри ...
Прочитај повеќе

Јавен повик за прибирање понуди за обука и ...

За потребите на социјалното претпријатие „Нега Плус“, здружението на граѓани ...
Прочитај повеќе

Јавен повик за набавка на ново или половно ...

За потребите на социјалното претпријатие „Нега Плус“, здружението на граѓани ...
Прочитај повеќе

Конкурс за учество на обука за негувател(к)и за ...

Општина Кисела Вода, во соработка со нашето социјално претпријатие „Нега ...
Прочитај повеќе