Актуелно

Обука за рана детекција и превенција

Од 11 до 13 декември во Маврово се одржа обуката ...
Прочитај повеќе

Заклучоци од конференцијата за здравје на Ромите

На 13 декември, во хотел Александар Палас беше одржана “Национална ...
Прочитај повеќе

Меѓународен ден на човековите права

Денес на 20 декември се одбележува Меѓународниот ден на човековите ...
Прочитај повеќе

16 дена активизам – работилници за семејно насилство

Во рамки на кампањата „16 дена активизам против насилство врз ...
Прочитај повеќе

Повик за изработка на мобилна апликација

Здружение на граѓани Х.Е.Р.А. објавува повик за изработка на мобилни ...
Прочитај повеќе