Актуелно

28 Септември – Глобален ден за акција за ...

На Светскиот Ден на Акција за пристап до безбеден и ...
Прочитај повеќе

Отворено советувалиштето за превенција од употреба на дроги

Советувалиштето за превенција од употреба на дроги беше отворено на ...
Прочитај повеќе

Уважениот лорд Фаулер, член на Домот на лордовите ...

Со особено задоволство ве информираме дека на 20. април 2012 ...
Прочитај повеќе

Пратениците од Собранието на РМ предлагаат да се ...

На работилницата на тема „Законодавниот дом и ХИВ ­– политики, ...
Прочитај повеќе

Мислење за третиот периодичен извештај на РМ по ...

Mислење на „Фондацијата Отворено општество – Македонија“, „Хелсиншкиот комитет за ...
Прочитај повеќе