Актуелно

Брошура: Што треба да знаете за сексуално преносливите ...

Знаете ли што се сексуално преносливи инфекции (СПИ)? Знаете ли ...
Прочитај повеќе

Брошура: Методи на контрацепција

Една од поважните одлуки поврзани со сексуалното здравје е семејното ...
Прочитај повеќе

Конкурс за ангажирање проектен/-на координатор/-ка за родово засновано ...

ХЕРА објавува јавен оглас за вработување проектен/-на координатор/-ка за родово засновано насилство ...
Прочитај повеќе

Конкурс за ангажирање правен/-на советник/-чка

ХЕРА – Асоцијација за здравствена едукација и истражување објавува оглас ...
Прочитај повеќе

Телевизија „Алфа“го прекрши Кодексот на новинарите со прилогот ...

Здружение ХЕРА испрати жалба до Советот за етика во медиумите ...
Прочитај повеќе

По реакцијата од Агенцијата за аудио и аудиовизуелни ...

Агенцијата за аудио и аудиовизуелни медиумски услуги испрати писмо  до редакцијата ...
Прочитај повеќе