сексуално образование

Најчести прашања за сексуалното образование

Нема глупави прашања, има само неточни одговори. Особено кога тема ...
Прочитај повеќе

Брошура „ССО нѐ учи за здравје“

Родителите се најважната алка во развојот на децата за време ...
Прочитај повеќе

ХЕРА и Бирото за развој на образованието започнуваат ...

Конечно, по усвојување на информацијата од страна на Владата на ...
Прочитај повеќе

„Јавна Соба’’ и насилството меѓу младите е АЛАРМ ...

Случувањата со „Телеграм“ и затворената група „Јавна Соба“ се проблем ...
Прочитај повеќе

Повик за учество на обука од областа на ...

ХЕРА во рамките на проектот ЦИВИКА МОБИЛИТАС и на својата ...
Прочитај повеќе