07.06.2019

SHGM dhe HERA nënshkruan Memorandum për bashkëpunim

Shoqata e Gazetarëve të Maqedonisë dhe HERA – Asociacioni për edukim shëndetësor dhe hulumtim, sot nënshkruan Memorandum për bashkëpunim.

Memorandumi parasheh bashkëpunim të afërt mes dy organizatave nëpërmjet të organizimit të punëtorive dhe fushatave të përbashkëta për rolin e gazetarëve dhe mediave gjatë raportimit për kategoritë e rrezikuara.

Është parashikuar edhe bashkëpunim në aspekt të përgatitjes së analizave, hulumtimeve dhe doracakëve në lidhje me grupet e rrezikuara me fokus të veçantë në të drejtat shëndetësore dhe sociale.

Bashkëpunimi parasheh mundësi për përfshirjen e gazetarëve që do punojnë në krijimin e përmbajtjeve mediatike për tema të rëndësishme për punën e HERA-së, nëpërmjet të cilës do të promovohet gazetaria profesionale dhe etike.

Ky Memorandum është në drejtim të ndërtimit të marrëdhënieve të partneritetit me shoqatat tjera civile me qëllim që të informohen më mirë qytetarët për tema me interes të veçantë publik.

Publikime

Fushata

Shërbimet

Puna me H.E.R.A.

Bashkohu me ne! HERARinore

  Nëse dëshiron të mësosh më shumë rreth edukatës seksuale gjithëpërfshirëse, të bëhesh vullnetar dhe edukator, të flasësh për tema tabu, të kontribosh për të gjithë të rinjtë, të ndryshosh rrethanat, atëherë je në vendin e duhur! A dëshiron ta shfrytëzosh kohën tënde për diçka më ndryshe nga aktivitetet e tua të përditëshme? A dëshiron të takosh njerëz të ri, […]

Më tepër »

Shërbime falas

HERA ofron një varg shërbimesh pa pagesë, anonime dhe të besueshme nga fusha e shëndetit seksual dhe riprodhues – HIV testimi, kontrolle gjinekologjike dhe dermatologjike, ndihmë juridike pa pagesë, distribuim të prezervativëve dhe materialeve edukative, këshillime.

Më tepër »

KONKURS për praktikant në HERA

Në fund të vitit 2016 HERA filloi me programin e ri për praktikantë, që është i hapur për të rinjtë. Mundësia që të jesh praktikant te HERA hap drejtime të reja, ku të rinjtë mund të zhvillohen dhe të ndërtojnë përvojë përmes inkuadrimit në aktivitetet e përditshme të organizatës. Të rinjtë të cilët janë të interesuar të jenë praktikant në […]

Më tepër »

Partnerët


Civica Mobilitas Opstina Centar European Delegation in Macedonia UN Women Groupe SOS CFSD Embassy of the United States Skopje, Macedonia Netherlands Embassy in Skopje, Macedonia Astra Network Град Скопје The Global Fund EGAL Коалиција СЗПМЗ Коалиција хомофобија Комерцијална банка Министерство за здравство IPPF - IPPF European Network National partnerscratic Institute NDI Национален младински совет Општина Струмица Македoнска платфoрма прoтив сирoмаштијата Радио МОФ УНФПА Фондација отворено општество – Македонија (ФООМ) http://psihologija.com.mk/
Copyright 2013 - HERA All rights reserved.