Актуелно

Конкурс за практикант/ка во ХЕРА

Од крајот на 2016 година ХЕРА започна со нова програма ...
Прочитај повеќе

Конкурс за практикант/ка во ХЕРА

Од крајот на 2016 година ХЕРА започна со нова програма ...
Прочитај повеќе

Повик за учество на викенд-обука од областа на ...

Во рамки на својата програма за неформално сеопфатно сексуално образование ...
Прочитај повеќе

Реакција на Мрежата за заштита од дискриминација до ...

Соопштение до медиуми 22.04.2019 На 95-та седница на Собранието на ...
Прочитај повеќе

Собранието гласаше „за“ поголема репродуктивна слобода на жените!

Платформата за родова еднаквост го поздравува усвојувањето на Законот за ...
Прочитај повеќе

Осмомартовски проглас

Денеска маршираме за да покажеме дека трпението ни е на ...
Прочитај повеќе