Актуелно

Реакција: (Не)одговорноста на институциите за најранливите граѓани во ...

Реакција на граѓанските организации за ненавременото и несоодветното постапување на ...
Прочитај повеќе

Млади во криза: Последиците врз младите од кризата ...

Документ со итни препораки на граѓанските организации за намалување на ...
Прочитај повеќе

Како да го намалиме ризикот од КОВИД-19 кај ...

За време на пандемијата предизвикана од КОВИД-19, овдешните медиуми речиси ...
Прочитај повеќе

Граѓанските организации ја повикуваат Владата на РСМ да ...

Граѓанското општество и Советот за соработка со и развој на ...
Прочитај повеќе

Наместо санкции за непочитување на мерките, верските заедници ...

Мрежата за заштита од дискриминација остро ја осудува одлуката на ...
Прочитај повеќе

Есенцијални услуги за сексуално и репродуктивно здравје и ...

Независно што моментално капацитетите на здравствениот систем се насочени кон ...
Прочитај повеќе