Актуелно

Посебните училишта ги сегрегираат учениците со попреченост и ...

Реакција на Мрежата за заштита од дискриминација за новиот Предлог-закон ...
Прочитај повеќе

Потпишавме Меморандум за соработка со ЗНМ

Денеска потпишавме Меморандум за соработка со Здружението на новинарите на ...
Прочитај повеќе

Повик за учество на обука за врснички едукатори

ХЕРА во рамките на својата програма за неформално сеопфатно сексуално ...
Прочитај повеќе

„Слобода е кога самата одлучуваш“ – кампања за ...

Денеска стартува кампањата „Слобода е кога самата одлучуваш“ со која ...
Прочитај повеќе

Повик за учество на викенд-обука од областа на ...

ХЕРА, во рамките на својата програма за неформално сеопфатно сексуално ...
Прочитај повеќе

Започнува пролетната Европска недела на тестирање за ХИВ ...

Од 17 до 24 мај, под мотото „Тестирај. Лекувај. Превенирај“, се ...
Прочитај повеќе