Актуелно

Збирка со колумните на ХЕРА за ТРН

Со големо задоволство ви ја претставуваме збирката колумни што во ...
Прочитај повеќе

Повик за прибирање понуди за развивање проектен визуелен ...

ХЕРА – Асоцијација за здравствена едукација и истражување, со поддршка ...
Прочитај повеќе

Повик за прибирање понуди за ангажирање на тим ...

ХЕРА – Асоцијација за здравствена едукација и истражување, со поддршка ...
Прочитај повеќе

Повик за прибирање понуди за развивање комуникациска стратегија ...

ХЕРА – Асоцијација за здравствена едукација и истражување, со поддршка ...
Прочитај повеќе

Мрежата за заштита од дискриминација бара во Комисијата ...

Претставниците на граѓанскиот сектор кои на 18.12.2023 година присуствуваа на ...
Прочитај повеќе

Пресудата против Аида Чоровиќ – застанување на страната ...

Феминистичката антифашистичка мрежа – ФАМа [1] изразува револт поради пресудата ...
Прочитај повеќе