Работа со ХЕРА

[extended] Engagement of 3 consultants as public health ...

Public call organized in partnership with CCM Macedonia, H.E.R.A. and ...
Прочитај повеќе

Конкурс за работен ангажман – Социјален работник/чка

Асоцијацијата за здравствена едукација и истражување Х.Е.Р.А.- објавува конкурс за ...
Прочитај повеќе

Конкурс за вработување координатор/ка на проект на определено ...

Асоцијацијата за здравствена едукација и истражување Х.Е.Р.А. – објавува конкурс ...
Прочитај повеќе

Оглас за работно место – асистент на проект

Асоцијацијата за здравствена едукација и истражување Х.Е.Р.А. – објавува конкурс ...
Прочитај повеќе