Uncategorized

Македонските јавни личности против хомофобијата

Весна Петрушевска, Синоличка Трпкова, Ирена Ристиќ, Борјан Јовановски, Нора Шаќири, ...
Прочитај повеќе

Кампања

Младинските центри „Сакам да знам“ нудат бесплатни и доверливи услуги: ...
Прочитај повеќе

По четиригодишната кампања: Ставовите кон абортусот помеѓу општа ...

 Издадено: 2013 Клучни зборови: Истражување на јанво мислење и мислење ...
Прочитај повеќе

За последен први септември без сеопфатно сексуално образование

Сите предуслови за осмислување и системско воведување на сеопфатно сексуално ...
Прочитај повеќе

Оглас за работно место – асистент на проект

Асоцијацијата за здравствена едукација и истражување Х.Е.Р.А. - објавува конкурс ...
Прочитај повеќе