Uncategorized

ХЕРА: Отворен првиот ММ- Центар за советување и ...

ХЕРА – Асоцијацијата за здравствена едукација го отвори првиот ММ- ...
Прочитај повеќе

Повик за учество на викенд-обука од областа на ...

Во рамки на својата програма за неформално сеопфатно сексуално образование ...
Прочитај повеќе

Многу ветувања, никаков ефект од времените мерки!

Повеќе од 8 години 8000 жени во Шуто Оризари немаат ...
Прочитај повеќе

Започна кампањата „За нација без дискриминација“

[wpdevart_youtube]FA2nry3A3qs[/wpdevart_youtube]Комисијата за заштита од дискриминација заедно со Х.Е.Р.А. - Асоцијација ...
Прочитај повеќе

Пријави семејно насилство

Пријавете семејно насилство преку мобилната апликација.
Прочитај повеќе