ЛГБТИ

Брошура за правата на ЛГБТИ луѓето

За македонските граѓани хомосексуалците се една од најмалку прифатливите групи ...
Прочитај повеќе

Процена на знаењето, ставовите, практиките и потребите на ...

ХЕРА и Коалиција „Маргини“ спроведоа истражување со цел да ги ...
Прочитај повеќе

Протокол за унапредување на соработката на локалните механизми ...

Дискриминацијата е појава која се јавува во рамките на секоја ...
Прочитај повеќе

Процена на потребите на локалните механизми за заштита ...

Процената е изготвена во рамките на проектот „Заштита од дискриминацијата ...
Прочитај повеќе