Работа со ХЕРА

Конкурс за работен ангажман – Социјален работник/чка

Асоцијацијата за здравствена едукација и истражување Х.Е.Р.А.- објавува конкурс за ...
Прочитај повеќе

Конкурс за вработување координатор/ка на проект на определено ...

Асоцијацијата за здравствена едукација и истражување Х.Е.Р.А. – објавува конкурс ...
Прочитај повеќе

Оглас за работно место – асистент на проект

Асоцијацијата за здравствена едукација и истражување Х.Е.Р.А. – објавува конкурс ...
Прочитај повеќе