annual report

Годишен извештај на ХЕРА за 2021 година

Пред вас е Годишниот извештај за работењето на ХЕРА во 2021 ...
Прочитај повеќе

Годишен извештај на ХЕРА за 2019 година

Пред вас е Годишниот извештај на ХЕРА за 2019 година ...
Прочитај повеќе

Годишен извештај на ХЕРА за 2017 година

Пред вас е годишниот извештај на ХЕРА за 2017 година. ...
Прочитај повеќе

Годишен извештај на ХЕРА за 2011 година

Обраќање на Претседателот и Извршниот директор Оваа година ја прославуваме ...
Прочитај повеќе