жени

Барање за прибирање понуди за изработка, емитување и ...

Асоцијацијата за здравствена едукација и истражување ХЕРА со поддршка од ...
Прочитај повеќе

28 септември – Глобален ден за безбеден и ...

Новата влада во 2017 година мора да го смени Законот ...
Прочитај повеќе

Закон за прекинување на бременоста од 2013 година: ...

За својата анализа, авторката Ана Мишковска Кајевска ќе рече: „Овој ...
Прочитај повеќе

Брошура: Што треба да знаеме за сексуално и ...

Оваа брошура е наменета за сите даватели на услуги (здравствени работници, социјални ...
Прочитај повеќе

Секоја жена има право на здрава бременост!

Брошурата за пренатална заштита е наменета за сите жени, бремени ...
Прочитај повеќе

Слем поезија за Глобалниот ден за акција за ...

Низ вековите нејзината примараност била деца раѓање во случај да ...
Прочитај повеќе