жени

Отворено писмо до политичките партии, подносители на листите ...

Платформата за родова еднаквост ги повикува подносителите на листите на ...
Прочитај повеќе

Отворено писмо до Собранието на Република Македонија

Во врска со Предлог за покренување на граѓанска иницијатива за ...
Прочитај повеќе

Повик за учество до граѓански организации за инфо ...

Почитувани претставници од граѓанските организации, Во периодот од 14 до ...
Прочитај повеќе

[продолжен повик] Повик за консултанти

Повикот за сите три позиции е продолжен до 03 март ...
Прочитај повеќе

Претставки до Народен правобранител и ДПИ поради дискриминација ...

Претставки против учебник „Општество“ за 4то одделение денес се поднесени ...
Прочитај повеќе

Декларација за измена на Законот за прекинување на ...

10 политички партии се обврзаа за измена на Законот за ...
Прочитај повеќе