Dëshiroj të dijë – Vodno

Qendra rinore “Dëshiroj të dijë” – Vodno
telefoni 02/3176-950

Qendra rinore “Dëshiroj të dijë”, si pjesë e shërbimeve të HERA, e vendosur në Ambulancën Vodno, është e hapur çdo ditë pune prej ora 11:00 – 18:00 (e Hënë, e Martë, e Mërkurë, e Enjte) dhe prej orës 10:00 – 17:00 (e Premte).

 • Këtu mund ti merrni këto shërbime pa pagesë, të besueshme dhe anonime:
  • Kontrolle gjinekologjike dhe këshillime (diagnoza e sëmundjeve seksualisht të transmetueshme, administrimi i terapisë dhe kontracepsioni, kontrolli eho)
  • Kontrolle dermato-venerologjike (krio terapia, diagnoza e sëmundjeve seksualisht të transmetueshme, administrimi i terapisë)
  • Testimi HIV
  • Këshillime psikologjike
  • Edukimi moshatar/edukimi me pedagog
  • Distribuimi i prezervativëve dhe materialeve edukative
  • Këshillimi për parandalimin e përdorimit të drogave

Orari i shërbimeve:

E Hënë

 

 

 

Këshillim për droga

TESTIMI HIV

Dermato-venerolog

 

14.30-17.30

17.00-20.00

15.00-18.00

 

E Martë

 

 

Dermato-venerolog

Kontroll gjinekologjik

 

15.00-18.00

15.00-18.00

 

E Mërkurë

 

 

 

Këshillim për droga

TESTIMI HIV

Dermato-venerolog

 

14.30 -17.30

17.00-20.00

15.00-18.00

 

E Enjte

 

 

 

Kontroll gjinekologjik

TESTIMI HIV

Këshillim për droga

 

15.00-18.00

17.00-20.00

14.30-17.30

 

E rëndësishme:  Këshillimet me psikolog dhe pedagog caktohen sipas nevojës me paraqitje paraprake në Qendër.

Publikime

Publikime

Fushata

Shërbimet

Puna me H.E.R.A.

Buletini për planifikim familjar Nr.8

Vitin e përmbyllim me botimin e tetë të Buletinit për planifikim familjar, të cilin ia kushtuam mungesës së paguar të lehonisë, si një nga politikat mjaft të rëndësishme që kanë potencial të madh të kontribuojnë drejt avancimit të shëndetit të nënave dhe foshnjave të sapolindura. Përmes intervistave me aktivistë dhe profesorë universitar i shqyrtuam përfitimet që i sjell mungesa dhe […]

Më tepër »

Bashkohu me ne! HERARinore

  Nëse dëshiron të mësosh më shumë rreth edukatës seksuale gjithëpërfshirëse, të bëhesh vullnetar dhe edukator, të flasësh për tema tabu, të kontribosh për të gjithë të rinjtë, të ndryshosh rrethanat, atëherë je në vendin e duhur! A dëshiron ta shfrytëzosh kohën tënde për diçka më ndryshe nga aktivitetet e tua të përditëshme? A dëshiron të takosh njerëz të ri, […]

Më tepër »

Shërbime falas

HERA ofron një varg shërbimesh pa pagesë, anonime dhe të besueshme nga fusha e shëndetit seksual dhe riprodhues – HIV testimi, kontrolle gjinekologjike dhe dermatologjike, ndihmë juridike pa pagesë, distribuim të prezervativëve dhe materialeve edukative, këshillime.

Më tepër »

KONKURS për praktikant në HERA

Në fund të vitit 2016 HERA filloi me programin e ri për praktikantë, që është i hapur për të rinjtë. Mundësia që të jesh praktikant te HERA hap drejtime të reja, ku të rinjtë mund të zhvillohen dhe të ndërtojnë përvojë përmes inkuadrimit në aktivitetet e përditshme të organizatës. Të rinjtë të cilët janë të interesuar të jenë praktikant në […]

Më tepër »

Partnerët


Civica Mobilitas Opstina Centar European Delegation in Macedonia Groupe SOS CFSD Embassy of the United States Skopje, Macedonia Netherlands Embassy in Skopje, Macedonia Astra Network Град Скопје The Global Fund EGAL Коалиција СЗПМЗ Коалиција хомофобија Комерцијална банка Министерство за здравство IPPF - IPPF European Network National partnerscratic Institute NDI Национален младински совет Општина Струмица Македoнска платфoрма прoтив сирoмаштијата Радио МОФ УНФПА Фондација отворено општество – Македонија (ФООМ) Center for Institutional Development - CIRa http://psihologija.com.mk/
Copyright 2013 - H.E.R.A. All rights reserved.