Актуелно

Дискриминираните не добиваат навремена заштита

Мрежата за заштита од дискриминација во овој момент има 14 ...
Прочитај повеќе

Конкурс за работно место – проектен асистент

Асоцијацијата за здравствена едукација и истражување – Х.Е.Р.А. објавува конкурс ...
Прочитај повеќе

Годишен извештај на ХЕРА за 2012 година

Ни претставува големо задоволство да ви го претставиме Годишниот извештај ...
Прочитај повеќе

Секси Маало

Од денес младинскиот тим почнува повторно со „Секси маало“. Секоја ...
Прочитај повеќе