Актуелно

Годишен извештај 2012

Ни претставува големо задоволство да ви го претставиме Годишниот извештај ...
Прочитај повеќе

Секси маало

Од денес младинскиот тим почнува повторно со „Секси маало“. Секоја ...
Прочитај повеќе

Како до подобра грижа и третман за лицата ...

  Јавна расправа на Комисијата за еднакви можности на жените ...
Прочитај повеќе

Оглас за работно место – сметководител

Х.Е.Р.А.- Асоцијацијата за здравствена едукација и истражување објавува оглас за ...
Прочитај повеќе

“Како до подобра грижа и третман за лицата ...

На 13-ти декември (четврток) ќе се оддржи Јавната расправа којашто ...
Прочитај повеќе