Актуелно

Обука за новинари

ХЕРА во соработка со Град Скопје на 29.04.2013 одржа обука ...
Прочитај повеќе

Промоција на првата мобилна гинеколошка амбуланта во Македонија

Во рамките на проектот „Одржување на ниска преваленца на ХИВ ...
Прочитај повеќе

Повик за граѓани – учество во процесот на ...

Асоцијацијата за здравствена едукација и истражување - Х.Е.Р.А. и Град ...
Прочитај повеќе

Дискриминираните не добиваат навремена заштита

Мрежата за заштита од дискриминација во овој момент има 14 ...
Прочитај повеќе

Конкурс за работно место – проектен асистент

Асоцијацијата за здравствена едукација и истражување – Х.Е.Р.А. објавува конкурс ...
Прочитај повеќе