seksualnost

Започна кампањата „За нација без дискриминација“

[wpdevart_youtube]FA2nry3A3qs[/wpdevart_youtube]Комисијата за заштита од дискриминација заедно со Х.Е.Р.А. - Асоцијација ...
Прочитај повеќе

Прирачник за најдобри практики – Дизајнирање, спроведување и ...

Година на издавање: 2014 Клучни зборови: сексуално и репродуктивно здравје и права, ...
Прочитај повеќе

Сексуалното и репродуктивното здравје и лицата со попреченост

Година на издавање: 2014 Клучни зборови:    попреченост, истражување,     ...
Прочитај повеќе

Две години „Секси маало“

Скратениот медиумски простор кој обработума теми поврзани со младинските прашања ...
Прочитај повеќе

Саботна ХЕРА

  Отворен ден. Убав ден. ХЕРА ден. Почитувани Млади, Младинската ...
Прочитај повеќе

[Прашалник] Репродуктивно здравје на жените со попреченост

Програмата „Жената во мене“ ќе се реализира во заедничка соработка ...
Прочитај повеќе