mladi

Отворен ден – ХЕРАмлади

ХЕРАМлади организираат отворен ден за сите оние кои сакаат да ...
Прочитај повеќе

Една година од ускратувањето на женските права

Денес, на 29ти мај, се одбележува една година откако започна ...
Прочитај повеќе

Повик за учество во работилници за форум театар ...

Ако сте средношколец/ка од средно училиште од Град Скопје и ...
Прочитај повеќе

Обука за рана детекција и превенција

Од 11 до 13 декември во Маврово се одржа обуката ...
Прочитај повеќе

Недела на ХИВ тестирање

Во периодот од 22 ноември до 29 ноември 2013, една ...
Прочитај повеќе

Две години „Секси маало“

Скратениот медиумски простор кој обработума теми поврзани со младинските прашања ...
Прочитај повеќе