hera

Кривична пријава против здружението „Од нас за нас“: ...

Здруженијата ХЕРА – Асоцијација за здравствена едукација и истражување, Хелсиншкиот ...
Прочитај повеќе

Годишен извештај на ХЕРА за 2017 година

Пред вас е годишниот извештај на ХЕРА за 2017 година. ...
Прочитај повеќе

Прва обука за ССО за млади од партнерски ...

Од 10ти до 13ти јули во Маврово се одржа првата ...
Прочитај повеќе

Извештај за одржливост на финансирањето на ХИВ програмите

Во јули 2016 УНДП објави извештај за Република Македонија, како дел од ...
Прочитај повеќе

Отворен ден – ХЕРАмлади

ХЕРАМлади организираат отворен ден за сите оние кои сакаат да ...
Прочитај повеќе

Годишен извештај на ХЕРА за 2015 година

Ни претставува големо задоволство да го споделиме со вас годишниот ...
Прочитај повеќе