демант

Телевизија „Алфа“го прекрши Кодексот на новинарите со прилогот ...

Здружение ХЕРА испрати жалба до Советот за етика во медиумите ...
Прочитај повеќе

По реакцијата од Агенцијата за аудио и аудиовизуелни ...

Агенцијата за аудио и аудиовизуелни медиумски услуги испрати писмо  до редакцијата ...
Прочитај повеќе

АВМУ утврди непочитување на законските обврски од страна ...

На 13 јули 2021 година, ХЕРА – Асоцијација за здравствена ...
Прочитај повеќе

Демант: Сексуалното образование да не се злоупотребува за ...

ХЕРА – Асоцијација за здравствена едукација и истражувања упатува демант ...
Прочитај повеќе

Демант на статијата „Бизарно: Владата финансира набавка на ...

Платформата за одржливост на сервисите за превенција и поддршка во ...
Прочитај повеќе