Активности

Заклучоци од Јавната расправа за сексуално образование во ...

На Јавната расправа за сексуално образование која што се оддржа ...
Прочитај повеќе

Mеѓународната конференција – “До Подобро здравство за Ромите”

Во име на македонското претседателствување со Ромската декада 2005-2015, Х.Е.Р.А ...
Прочитај повеќе

Прв јавен настан на Платформата за студентски плурализам

Прв јавен настан на Платформата за студентски плурализам На 20-ти ...
Прочитај повеќе

ПЕТИЦИЈА – Имаш право на информации за контрацепција, ...

Оваа петиција можеш да ја поддржиш со индивидуално потпишување на ...
Прочитај повеќе