Активности

ХЕРА и Центарот за семејна медицина со поддршка ...

Жените и девојките во репродуктивен период од овие региони, а ...
Прочитај повеќе

Македонија нема прогрес во реализацијата на социјалните, економските ...

ХЕРА, Хелсиншкиот комитет, Иницјатива на жените од Шуто Оризари, ЕСЕ ...
Прочитај повеќе

Видео од форум театарот „Пробај ги моите чевли“

Како може да се придонесе во промена на наративите кај ...
Прочитај повеќе

Резултати од проектот Здравјето на Ромите – основно ...

Во рамките на проектот Здравјето на Ромите – основно човеково ...
Прочитај повеќе